Sjøflyhavna på fornebu

Sjøflyhavna ved Lysakerfjorden var det første flyanlegget som ble tatt i bruk på Fornebu. Bygningen er oppført i funksjonalistisk stil. Flytrafikken på Fornebu er historie - med ett unntak - fortsatt takser sjøflyene inn til den gamle sjøflyhavna. Den lyseblå ekspedisjonsbygningen, på det som tidligere het Oslo Sjøflyhavn, er bevart som en viktig del av Fornebus luftfartshistorie.  

original+6.jpg

Utsikten

En av de beste tingene med Sjøflyhavna er utsikten over Oslofjorden. Du kan følge fjorden fra Skøyen via Huk, til du ser Ekebergåsen og tuppen av Nesoddtangen. Trafikken på fjorden er ett syn for seg selv en vakker sommerdag. 

original.jpg

Restauranten

I restauranten har vi plass til 90 gjester og det er mulig å reservere bord for mindre så vel som større grupper. Dersom været tillater det er det mulig å spørre om å få flytte reservasjonen til uteserveringen. Er det ledig kapasitet flytter vi reservasjonen. 

original+4.jpg

Taket

På taket finner du en egen bar som er bemannet når solen skinner. Vi servere mat i take away bokser, da måkenes nærvær kan bli for intens hvis de får los på tomme tallerkener med mat. Her kan du nyte den fantastiske utsikten i flotte omgivelser.